nieuws

am: vernieuwt

Archief

Het AssurantieMagazine is deze week am: geworden met een vernieuwd maandblad am: en een nieuwe site amweb.nl.

am: vernieuwt

De vakbladen voor verzekeraars AssurantieMagazine en AMplus (het voormalige Verzekeringsblad) zijn beiden opgegaan in het nieuwe am:

am: is een maandblad geworden dat vandaag onder een aantal spelers in de markt verspreid wordt en komende vrijdag op de mat valt bij ruim 22.000 abonnees.

Het blad is bedoeld voor ondernemende verzekeringsprofessionals en zal vooral achtergronden en interviews bevatten. Het blad wil een gids zijn voor een vak in transitie.

In het eerste nummer staan interviews met Lard Friese, de topman van de afgesplitste verzekeringstak van ING, met bestuurslid Wim Henk Steenpoorte van SNS Reaal en met Coen van Ham van de Noordeloos Groep. Ook bevat am:1 een exclusief onderzoek naar de sterkste verzekeringsmerken van Nederland. Het eerste nummer bevat 76 pagina’s.

Daarnaast is ook de site onder handen genomen. Al het verzekeringsnieuws is voortaan hier te vinden, maar ook korte interviews en alle blogs, whitepapers en partnerdossiers. Vanaf volgende week gaan er per week ook drie sector nieuwsbrieven uit: over pensioenen, schade en financiële planning. De dagelijkse betaalde nieuwsbrief am:signalen valt nog altijd ‘s ochtends om zes uur in de mailbox. AM nieuws, de nieuwsbrief die om 12 uur verschijnt, blijft bestaan, maar heet voortaan am:signalen flash.

Het tweewekelijkse AssurantieMagazine bestond ruim 35 jaar en het maandblad AMplus/Verzekeringsblad zelfs 103 jaar.

Met het nieuwe maandblad am: worden 52.000 lezers bereikt, en met de site 80.000 unieke bezoekers per maand. De e-zines kennen 31.000 lezers per dag.  Daarnaast zijn er de am:events met onder andere de Verzekeringsbranchedag en andere masterclasses en seminars.

 

Reageer op dit artikel