nieuws

Zwitserleven gaat PPI-vergunning aanvragen

Archief

Pensioenverzekeraar Zwitserleven gaat een licentie voor een PPI aanvragen. “Er is duidelijk behoefte aan een PPI met Zwitserleven kwaliteit”, aldus directievoorzitter Maarten Edixhoven.

Zwitserleven gaat PPI-vergunning aanvragen

Daarnaast heeft de verzekeraar per 14 juni de administratiekosten voor het Zwitserleven Pensioen en het Zwitserleven Exclusief Pensioen verlaagd.
Zwitserleven zegt met deze initiatieven tegemoet te komen aan de wensen van klanten en adviseurs. Die blijken onder andere uit een recent onderzoek van Motivaction in opdracht van de verzekeraar onder een aantal fee-adviseurs.  

Uit dat onderzoek komt naar voren dat Zwitserleven administratief de beste verzekeraar is in het collectief pensioensegment. De pensioenspecialist is verder toonaangevend ten aanzien van defined contribution-regelingen en wordt gezien als sterke speler in het middensegment. Uit het Motivaction-onderzoek komen ook verbetersuggesties naar voren. Zo krijgt Zwitserleven het advies scherp te blijven op haar tariefstelling en zichtbaarheid bij grote zakelijke klanten.

Reageer op dit artikel