nieuws

TAF komt met flexibele aov

Archief

TAF heeft de GoedGezekerd AOV geïntroduceerd, naar eigen zeggen “de enige aov die maximale flexibiliteit combineert met een scherpe premie”. Daarmee wil TAF ondernemers meer keuzemogelijkheden bieden bij het samenstellen van de best passende aov. Risicodrager is Quantum Leben.

TAF komt met flexibele aov

Er zijn 11 keuzes in uitkeringsduur (variërend van een jaar tot aan de 65-jarige leeftijd), 13 keuzes in wachttijd ( van 30 tot 730 dagen) en 6 keuzes in uitkeringsgrens (van 25% tot 80% arbeidsongeschiktheid). “Deze flexibiliteit leidt in de meeste gevallen tot de scherpste premie in de markt.”
De polis biedt een dekking voor de vaste zakelijke en privélasten en daarnaast een standaard nabestaandendekking die gedurende twaalf maanden het verzekerd maandbedrag uitkeert als de verzekerde komt te overlijden. Volgens directeur David Jongeleen sluit TAF hiermee aan op het ondernemersdenken. “Een echte ondernemer denkt vanuit een jaarlijkse begroting en budgetteert.”
Nieuwe verzekerden krijgen een aanvangskorting op de premie in de eerste drie jaar. Het verzekerd bedrag is maximaal € 9.000 per maand en kan jaarlijks met 10% worden verhoogd zonder medische waarborgen. Het bedrag kan tevens jaarlijks worden verlaagd met 25%. Er geldt geen maximaal uit te keren bedrag per polis.
Voor de medische acceptatie wordt samengewerkt met Cunningham Lindsey.

Reageer op dit artikel