nieuws

Jan Tamerus actuaris van het jaar

Archief

Jan Tamerus actuaris van het jaar

Jan Tamerus is door detacheringsbureau FTE Actuarieel tijdens de jaarlijkse Actuarisdag uitgeroepen tot Actuaris van het jaar 2012. Tamerus is Master Actuaris bij pensioenuitvoerder PGGM en lid van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid en het pensioenbestuur van de Stichting van de Arbeid.

Ronald Latenstein, CEO van SNS Reaal, prees als juryvoorzitter Tamerus om zijn "visie, durf en vasthoudendheid". "Met zijn proefschrift Defined Ambition, geeft hij de kaders aan van de toekomst van het Nederlandse pensioenstelsel", aldus Latenstein. "De aanbevelingen die hij doet in dit proefschrift vertonen grote overeenkomsten met de sleutelelementen uit het recent gesloten Pensioenakkoord. Niet verwonderlijk omdat Jan een actieve bijdrage heeft geleverd aan de totstandkoming."

Reageer op dit artikel