nieuws

Zwitserleven gaat theater maken

Archief

Tijdens de Pensioen3daagse, een initiatief van Wijzer in Geldzaken om het pensioenbewustzijn van de Nederlander te vergroten, duikt Zwitserleven het theater in. Op 25, 26 en 27 september organiseert de pensioenverzekeraar drie keer het Pensioen Podium om volgens eigen zeggen “op een leuke, onderhoudende manier” mensen te informeren wat zij allemaal moeten regelen voor hun pensioen. “Iedereen is welkom en de toegang is gratis”, zo lokt Zwitserleven de bezoekers. “Bovendien ontvangen de theaterbezoekers bij vertrek het boekje ‘10 belangrijke momenten die van invloed zijn op uw pensioen’, door Annemarie van Gaal.” De eerste avond is min of meer een thuiswedstrijd in het pand in Amstelveen, maar de avonden daarna staan Zwolle (theater Odeon) en Den Bosch (Theater aan de Parade) op het programma. Het Pensioencabaret van communicatieadviesbureau Meer dan Communicatie moet die avond zorgen voor de luchtige noot. Dit bureau trad ook op tijdens het debat ‘De pensioenstrijd tussen jong en oud’ dat AM in april medeorganiseerde. Centrale boodschap van de cabaretgroep toen was dat het produceren van veel nageslacht de enige manier is om nog aan een fatsoenlijk pensioen te komen, hetgeen werd bekrachtigd in het lied ‘Fokfokfok, fok voor je pensioen’. Maar helaas, dames: Chris Zeegers is die avonden niet in da house…

 

 

Alle krasse karren verzamelen!

Op zondag 30 september organiseert Europeesche de Grootste Oldtimer Toertocht van Nederland. De verzekeraar van oldtimers verwacht ruim vierhonderd klassieke auto’s aan de start. Iedereen met een oldtimer kan deelnemen aan de tocht met drie startplaatsen in de regio’s Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Vervolgens rijden ze naar het Nationaal Oldtimer Festival op het Circuit Park Zandvoort. Onderweg zijn er stempelposten uitgezet. “De deelnemers met een volle stempelkaart krijgen een ‘goodiebag’ en maken kans op leuke prijzen. Bovendien hebben deelnemers gratis toegang tot het festival”, meldt de verzekeraar met een groots gebaar. Maar laat de entree voor de bestuurder van een oldtimer nu gratis zijn… Voor deelname aan de tocht vraagt Europeesche € 10. Je kúnt er natuurlijk ook rechtstreeks naartoe rijden… direct driving, zeg maar.

 

 

Dames slaan bij?Arag hun slag

Arag organiseerde begin deze maand voor het eerst een golftoernooi voor dames uit de verzekeringsbranche: het Ladies Day Golftoernooi dat plaatsvond op het golfterrein van The Dutch te Spijk. “Bij de meeste evenementen uit de branche is 90% van de deelnemers man. Ook op zakelijke golftoernooien is dit niet anders. Tijd om eens iets speciaals voor de dames uit de branche te organiseren,”aldus initiatiefneemster Addy van Veelen, hoofd Volmachten bij Arag. Volgens Veelen was het damestoernooi een groot succes. “Het was een prachtige baan die de dames tot het uiterste heeft uitgedaagd. Wellicht dat wij dit volgend jaar weer gaan organiseren,” aldus Van Veelen.

 

Reageer op dit artikel