nieuws

VVD ‘ongelukkig’ met afspraak hypotheken

Archief

De VVD wil in een volgend kabinet regelen dat starters op de woningmarkt meer flexibiliteit krijgen bij het aflossen van hun hypotheekschuld. Op de voorpagina van het Financieele Dagblad staat dat de liberalen zich er wel bij neerleggen dat hypotheken die vanaf 1 januari 2013 worden afgesloten, ten minste annuïtair en ook daadwerkelijk moeten worden afgelost om de hypotheekrente van de belasting te mogen aftrekken.

VVD ‘ongelukkig’ met afspraak hypotheken

Tweede Kamerlid Helma Neppérus van de VVD vindt het 'ongelukkig' dat starters meteen hun hypotheekschuld moeten gaan aflossen, zoals wordt bepaald in het Belastingplan 2013 van demissionair staatssecretaris van Financien Frans Weekers, eveneens van de VVD.
(FD, pag. 1)
 
 
Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:
 
Polis tegen natuurgeweld
(Telegraaf, pag. 9)
 
RBS schrapt 900 banen bij dochter
(FD, pag. 11)
 
 
Wat zijn de gevolgen van Weekers' ingrepen? Vijf vragen over nieuwe regels balastingaftrek
(Volkskrant, pag. 8)
 
Raadselachtige trillingen treffen ook kantoorpand Achmea in Leiden
(Volkskrant, pag.12)

Reageer op dit artikel