nieuws

Persoonlijk

Archief

Henk van de Bunt (42) is aan de slag gegaan als marketingmanager Legal & General. Van de Bunt is ruim vijftien jaar werkzaam in de financiële sector, onder meer bij Bouwfonds Hypotheken, MNF Bank, ABN Amro Hypotheken en DAS. In al deze functies heeft hij intensief samengewerkt met het intermediair.APG (Algemene Pensioen Groep) heeft

 

  

Petri Hofsé per 1 februari 2013 tot chief financial & risk officer (CFRO) benoemd. Zij volgt Peter Kok op die deze functie op ad-interimbasis heeft vervuld. Hofsé zal in de raad van bestuur verantwoordelijk zijn voor het financieel beleid en risicomanagement van APG op groepsniveau. Hofsé is momenteel werkzaam als divisiedirecteur Toezicht Banken bij De Nederlandsche Bank.

 

 

Bij herverzekeringsmakelaar Aon Benfield is Thomas Trompert (48) in dienst getreden. Als senior analist is hij werkzaam bij het analyticsteam van Aon Benfield Netherlands in Amsterdam. Trompert werkte hiervoor bij SNS Reaal als projectmanager Solvency2 Intern Model en bij Zwitserleven als ‘pricing actuary’ voor leven- en pensioenproducten.

 

 

Clare Claims en Regres heeft de organisatie verder versterkt met het invullen van twee vacatures. Mike Stienstra is benoemd om het team Personenschadebehandelaars te versterken. Hij is afkomstig van Achmea waar hij veertien jaar lang werkzaam is geweest als senior schadebehandelaar en letselschadebehandelaar. Hij was onder andere lid van de beleidscommissie Personenschade binnen Achmea. Stienstra zal werkzaam zijn vanuit het kantoor in Hoogeveen.

 

 

Tim Beekhuijzen begint in oktober als manager Processen en Operaties. Als businessmanager is hij de afgelopen jaren actief geweest binnen de financiële dienstverlening. Zijn vorige functie was manager Claims Vervoer, Werkmaterieel en Transport binnen Aegon Schade.

 

  

Bas Rebel (48) is benoemd tot senior director in de Assurance-praktijk van PwC. Rebel, die afkomstig is van Zanders Treasury & Finance Solutions, versterkt het treasury-adviesteam en zal meehelpen met de verdere uitbouw ervan.

 

 

Hypothecair dienstverlener Stater Nederland heeft Frank Schuitemaker aangetrokken als ‘chief operating officer’. Schuitemaker was de afgelopen zes jaar manager Frontoffice Hypotheken bij Delta Lloyd. (Zie ook rubriek stAMgast op pag. 27).

 

Het bestuur van de Vereniging FFP heeft in Andrea Middel (42) een nieuw bestuurslid gevonden. Zij vervult de functie van secretaris. Middel, partner van Lyncs Strategie + Finance, houdt zich onder meer bezig met proces- en projectbegeleiding bij (pensioenfonds)besturen, strategische ondernemingsbegeleiding en onafhankelijke financiële planning. Met de entree van Middel bestaat het FFP-bestuur uit zes personen: Marc van Poeteren (voorzitter), Andrea Middel (secretaris), William van der Maas (penningmeester), René Smits, Pim Mol en John Smeets. Marjan van Kasteren is directeur.

 

  

Bij Crawford & Company zijn onlangs drie experts in dienst getreden. Bert Groote is senior expert en manager Personenschade. John Vijfhuizen en Wim Toren zijn als senior expert ?Personenschade bij het bedrijf begonnen.

Reageer op dit artikel