nieuws

Ook bij SNS extra aflossen

Archief

Bij SNS Bank is het met ingang van deze maand mogelijk om maandelijks extra af te lossen op de hypotheek. "Met deze nieuwe dienst kunnen klanten zelf bepalen of en hoeveel ze extra aflossen."

 

Klanten kunnen zelf een maandelijkse incasso-opdracht starten, wijzigen of stoppen. "Zij leggen zich dus niet vast op een verplicht aflossingsschema." Extra aflossen is kosteloos, mits op jaarbasis niet meer dan 10% van het oorspronkelijke hypotheekbedrag wordt afgelost.

Volgens Ton Timmerman, directeur Advies van SNS Bank, houden veel mensen nog steeds structureel geld over of krijgen ze een incidentele meevaller. "Daarom helpen we klanten met eenvoudige en inzichtelijke producten en diensten grip te krijgen op hun financiën zodat zij zelf de juiste keuzes kunnen maken."

 

Eerder dit jaar maakten BLG (ook SNS Reaal), Nationale-Nederlanden en Florius het voor bestaande klanten al mogelijk om voor een maandelijkse extra aflossing te kiezen.

Reageer op dit artikel