nieuws

NN reikt Schadepreventieprijs 2012 uit

Archief

Logistiek dienstverlener Beekman Transport uit Apeldoorn heeft de Schadepreventieprijs 2012 gewonnen. De prijs is een initiatief van Nationale-Nederlanden en wordt jaarlijks uitgereikt aan de transportonderneming met het meest toonaangevende schadepreventiebeleid.

NN reikt Schadepreventieprijs 2012 uit

“Beekman Transport is al jaren overtuigd van schadepreventie en veilig gedrag, aldus Piet Bleeker, risicodeskundige bij NN. “De gehele organisatie is actief met veilig werken en preventie is niet iets eenmaligs maar binnen alle lagen van de bedrijfsvoering verankerd. Het aantal schadegevallen daalde de afgelopen jaren dan ook fors.” Er werden dit jaar vijf bedrijven genomineerd voor de Schadepreventieprijs. Een jury beoordeelde onder meer het schadeverloop (wagenpark en ladingschades) en het preventiebeleid. Ook is gekeken naar de administratie, uitstraling van het bedrijf en het wagenpark.

Reageer op dit artikel