nieuws

Legal & General start blog voor tussenpersonen

Archief

Onder de naam ‘Over Waarde’ is verzekeraar Legal & General een weblog begonnen dat zich richt op financieel adviseurs. Op het weblog wordt kennis uitgewisseld over onderwerpen als Actualiteiten, Vermogenopbouw, Pensioen en Risicoverzekeringen.

Legal & General start blog voor tussenpersonen

Het kennisplatform richt zich nadrukkelijk op de financieel dienstverlener en niet op de consument, stelt Legal & General in een toelichting. "Het intermediaire advieskanaal wordt geconfronteerd met vele veranderingen die elkaar ook nog eens in snel tempo opvolgen", aldus Arno Dolders, algemeen directeur Legal & General. "Ik denk dat er bij financieel adviseurs veel behoefte is aan informatie en ideeën over wat zij in deze fase nu wel of niet kunnen doen." Binnen het weblog kunnen adviseurs reageren op de artikelen en de dialoog aangaan. "Die uitwisseling van ervaringen tussen collega’s is zeer waardevol", aldus Dolders.

Het weblog ‘Over Waarde’ is te vinden op http://blog.landg.nl.

Reageer op dit artikel