nieuws

InShared beloont beste idee met gratis verzekering

Archief

Consumenten die via Facebook hun beste ideeën om schade te voorkomen delen met verzekeraar InShared (Achmea) maken kans op een jaar gratis verzekering. De ideeënbus op Facebook is een voortzetting van de ludieke televisiecampagne waarin klanten met de wonderlijkste oplossingen kwamen om inbraken en verkeersongelukken te voorkomen.

InShared beloont beste idee met gratis verzekering

Volgers van de InShared Facebookpagina kunnen via de speciaal ontwikkelde app 'Samen tegen schade' hun preventie idee indelen in de categorieën auto, wonen en brommer/motor. Ze kunnen dit idee toelichten met een korte tekst en daarbij eventuele foto’s of video’s toevoegen. Deelnemers hebben nog tot 12 oktober om hun ideeën te geven, de winnaars worden in november bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel