nieuws

Geen directe verkoop meer bij Europeesche

Archief

Sinds donderdag is het voor consumenten niet meer mogelijk om rechtstreeks polissen te sluiten bij de Europeesche. Dit geldt voor verzekeringen via de website en voor verzoeken die telefonisch binnenkomen, schrijft de ASR-dochter in een brief aan het intermediair.

Geen directe verkoop meer bij Europeesche

In juni maakte de reisverzekeraar al bekend te stoppen met de directe verkoop. Online verkoop vindt voortaan alleen nog plaats via reisorganisaties, verzekeringsadviseurs, bonden en verenigingen. De website van de Europeesche blijft wel online, maar krijgt een andere functie. Er is inmiddels een 'vind een adviseur' applicatie op de website geplaatst. Deze voldoet echter nog niet aan de eisen die de verzekeraar stelt. Een nieuwe applicatie zal eind oktober gereed zijn.
In juni verklaarde de maatschappij meer maatwerk te kunnen bieden aan klanten door de samenwerking met intermediairs en gespecialiseerde partners te intensiveren. Naast reisorganisaties, zorgverzekeraars en verzekeringsadviseurs zijn dat ook bonden, clubs en verenigingen die zich dicht bij de klant bevinden. Als voorbeeld werd de Nederlandse Ski Vereniging genoemd, waarmee voor de leden een op maat afgestemde doorlopende reisverzekering is ontwikkeld met een uitgebreide wintersportdekking.

Reageer op dit artikel