nieuws

Dela sluit aan op HDN

Archief

Uitvaartverzekeraar Dela is vanaf 15 oktober aangesloten op het Hypotheken Data Netwerk (HDN). Daarmee hoopt Dela efficiënter te kunnen communiceren bij de verwerking van aanvragen voor overlijdensrisicoverzekeringen. De Hypotheker is de eerste samenwerkingspartner van Dela die van de aansluiting gebruik maakt.  

Dela sluit aan op HDN

Sinds de vernieuwing van Dela's LeefdoorPlan, waarbij de Hypotheker voor het eerst ging samenwerken met de uitvaartverzekeraar, was er meer behoefte aan een aansluiting op HDN. "De digitale snelweg levert ons efficiëntie en snelheid in de processen met onze samenwerkingspartners", aldus Tom Mulder, directeur Dela Intermediair. Ook Bas Millenaar, commercieel directeur van De Hypotheker, is content. "Dela is voor ons een zeer belangrijke businesspartner op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen. Met het aansluiten van Dela op HDN gaat nu het grootste deel van al onze overlijdensrisicoaanvragen via HDN."

Reageer op dit artikel