nieuws

Alle autopolissen vergelijkbaar binnen Meetingpoint

Archief

Tussenpersonen kunnen vanaf 9 oktober op het nieuwe transactieplatform mp4all van Meetingpoint de premie en voorwaarden van alle aangesloten autoverzekeraars vergelijken. Het platform is daarvoor een samenwerking aangegaan met softwareleverancier Rolls.

Alle autopolissen vergelijkbaar binnen Meetingpoint

Meetingpoint is een iniatief van een aantal grote verzekeraars dat zich richt op ketenintegratie in de intermediaire verzekeringsbranche. Op dit moment werken Nationale-Nederlanden, ASR, Aegon, Generali, Reaal en Delta Lloyd als aandeelhouders en Avéro Achmea, Ardanta, De Amersfoortse, Europeesche, Monuta en Budgio al met het transactieplatform.  
"Voor maatschappijen die niet zijn aangesloten op mp4all werken we hard aan oplossingen", aldus Reinier van der Heijden, algemeen directeur bij Meetingpoint. "Zo hebben we deelnemen aan de functionaliteit vergelijken heel laagdrempelig gemaakt. We verwachten dat we daarmee op korte termijn een aantal nieuwe verzekeraars kunnen verwelkomen op ons platform."
Voor adviseurs is het gebruik van het platform gratis. Wel is voor het gebruik van de vergelijkingsmodule een Rolls-licentie nodig.

Reageer op dit artikel