nieuws

Univé trekt 30 miljoenste bezoeker

Archief

Niet alleen op Wikipedia trekt informatie over Univé veel bekijks. De eigen website www.unive.nl telde onlangs haar 30 miljoenste bezoeker. De oudste website onder Nederlandse verzekeraars bereikte de mijlpaal op 3 augustus 2012 om precies 10.29 uur. Deze bezoeker kreeg een dinercheque van Univé, net als drie anderen die bij een prijsvraag het beste het tijdstip van de mijlpaal hadden ingeschat.

Univé trekt 30 miljoenste bezoeker

Univé was in 1998 de eerste Nederlandse verzekeraar met een eigen website. In dat jaar wisten 5.000 bezoekers de site te vinden. In 1999 wordt op de stie de eerste verzekering online gesloten: een bromfietspolis. Een jaar later volgt de eerste online autoverzekering, inclusief voorlopige dekking.

Reageer op dit artikel