nieuws

SAA sluit assurantiekantoor in Nuth

Archief

De la Haye Wald Dogge, het assurantiekantoor in het Zuid-Limburgse Nuth dat op 1 maart 2011 door SAA Assurantiën werd overgenomen, sluit zijn deuren. Vier medewerkers worden ondergebracht bij DWL Assurantiegroep in Kerkrade en Sittard. Drie medewerkers worden ontslagen.

SAA sluit assurantiekantoor in Nuth

Krap anderhalf jaar geleden voegde SAA de assurantietak van De la Haye Wald Dogge toe aan haar imperium. Het kantoor in Nuth bleef onder eigen naam bestaan, onder aansturing van DWL Assurantiegroep met vestigingen in Kerkrade en Sittard.
Ron Wieland, eigenaar van DWL, spreekt niet van een sluiting, maar van een samenvoeging. "We hebben besloten om met minder vestigingen te werken. Dat is efficiënter. Personeel kan elkaar zo makkelijker vervangen en de klant wordt beter geserviced." Van drie mensen wordt afscheid genomen, bevestigt Wieland. Volgens hem wordt de naam De la Haye Wald Dogge gehandhaafd.

Reageer op dit artikel