nieuws

Unigarant vernieuwt Bromfietsverzekering

Archief

Unigarant heeft de Bromfietsverzekering vernieuwd. De belangrijkste wijziging is de wijze van tarifering, waarin ook factoren als het merk van de bromfiets worden meegenomen. De verzekering is verder uitgebreid met een nieuwe basisdekking Aanrijding (Volledig casco zonder diefstal).

Unigarant vernieuwt Bromfietsverzekering

Unigarant heeft tevens een E-scooterverzekering geïntroduceerd. Deze verzekering kent dezelfde basisdekkingen als de Bromfietsverzekering, maar heeft een scherper tarief. Bovendien is schade aan de accu meeverzekerd.
Nieuw zijn ook twee aanvullende dekkingen, die zowel bij de Bromfietsverzekering als de E-scooterverzekering kunnen worden gesloten: Unigarant Pechhulp en een aanschafwaardegarantie van drie jaar. Met de Pechhulpdekking zijn klanten verzekerd van (nood)hulp door de ANWB bij pech onderweg. Met de Drie Jaar Aanschafwaarde kan de aanschafwaardegarantie van standaard één jaar voor nieuw aangeschafte bromfietsen worden verlengd tot drie jaar. Bij total loss binnen deze periode wordt het aankoopbedrag volledig vergoed.
Ten slotte heeft Unigarant de aanvullende Ongevallenverzekering vernieuwd. Deze vergoedt tot maximaal € 100.000 de schade van een opzittende bij een ongeval. Schade aan kleding, helm en bagage is verzekerd tot
€ 750. In geval van overlijden vergoedt Unigarant € 3.000.
Voor bestaande verzekerden worden de wijzigingen per 1 juli van kracht.

Reageer op dit artikel