nieuws

Tablet voor alle medewerkers van Delta Lloyd FNV Bondgenoten en Delta

Archief

Lloyd zijn een nieuwe cao en nieuw sociaal plan overeengekomen

Opmerkelijk detail is de afspraak dat alle werknemers worden voorzien van een tablet ter waarde van _ 650. De tablet wordt eigendom van de werknemer en wordt zowel aan vaste als tijdelijke werknemers verstrekt en moet worden gezien als investering in het nieuwe werken. Naast een loonsverhoging van in totaal 3% is in de cao afgesproken dat tijdelijke contracten na twee verlengingen worden omgezet in een vast contract, als er sprake is van een goede beoordeling en een vaste formatieplaats. De cao loopt van 1 januari 2012 tot 1 januari 2014 en geldt voor circa 5.500 werknemers. In de sector verzekeringsbedrijf is het zogenaamde dagvenster voor de normale arbeidstijden verruimd met twee uur. Op doordeweekse avonden wordt nu ook tussen 19.00 en 21.00 uur gewerkt zonder toeslag van 25%. Een werknemer kan maximaal twee keer per week worden verplicht op deze uren te werken.

Reageer op dit artikel