nieuws

Persoonlijk

Archief

Karel Pauw legt komende week zijn functie als directievoorzitter van Blauwtrust Groep neer. Dat is hij “in goed onderling overleg” overeengekomen met de raad van commissarissen. Pauw blijft wel “voor enige tijd” als adviseur beschikbaar voor de directie en de raad van commissarissen van Blauwtrust, waaronder De Blauwtrust Groep, de holding waaronder adviesketen De Hypotheker, beheerder Quion en fundingbedrijf Hypotrust vallen. Pauw was acht jaar directievoorzitter van De Hypothekers Associatie en sinds januari 2011 topman van de gehele Blauwtrust Groep. Hij is tevens voorzitter van de brancheorganisatie OVFD (Organisatie van Financiële Dienstverleners).Bij Wuthrich is per 1 mei 

Joyce Sijbrandij de buitendienst gaan versterken. Hiervoor was zij enkele jaren werkzaam bij AON. Carola van der Meeren, eveneens werkzaam bij Wuthrich, heeft de titel Register Makelaar In Assurantien behaald. Zij was al RPA. ?Onderlinge ‘s-Gravenhage heeft 

Gilbert Pluym (50), de financiële topman van Delta Lloyd Bankengroep, aangetrokken als statutair directeur. Hij gaat zich vooral bezighouden met financiën, riskmanagement en operationele zaken. Pluym volgt Evert Schipaanboord op, die bijna dertien jaar in de Onderlinge-directie heeft gezeten.

Jan Dijkstra, directeur Univé Schade, wordt met ingang van 1 september lid van de raad van bestuur van Univé Noord-Nederland. Dijkstra is sinds 2002 directeur bij Univé Schade en in totaal zestien jaar werkzaam binnen de Univé-organisatie. 
Bij Troostwijk Expertises zijn ter uitbreiding van het bestaande team drie nieuwe medewerkers in dienst getreden. 

Hector Hamaker (38) is specialist op het gebied van Techniek en inhoud en was hiervoor werkzaam bij Crawford & Company. Bas Snoep (38) en Iwan Hofstee (39) komen uit de bouwsector en zijn nu werkzaam op de bouwkundige afdeling. 

Edwin Koot is onlangs gestart als manager marketing & communicatie bij Allianz Nederland. Zijn werkzaamheden richten zich op het marketing- en merkbeleid binnen Allianz en het aansturen van operationele marketingactiviteiten. Koot is ruim twintig jaar werkzaam geweest op diverse marketingfuncties binnen de financiële dienstverlening, waarvan de laatste tien jaar bij Nassau verzekeringen. Hij is afkomstig van HDI-Gerling waar hij na de overname van Nassau werkzaam was als marketing- en communicatiemanager. 

De afdeling personenschade van Cunningham Lindsey in Hoogeveen wordt per 1 juni versterkt met Raymond Broekhof, senior expert met procuratie. Broekhof, die meer dan tien jaar ervaring als schade-expert heeft, was al eerder werkzaam voor Cunningham Lindsey. Drie experts van de productgroep Personen van Cunningham Lindsey Nederland stappen over naar de concurrent. Zij hebben per direct hun taken moeten neerleggen. Het gaat om Bert Groote, Wim Toren en John Vijfhuizen. Organisatieadviesbureau The Brown Paper Company heeft 

Albert Akkermans (51) aangetrokken. Akkermans, die bekend is van onder andere de organisatie van het Captains Dinner en Piet Heyn Award van de Sales Management Association (SMA) gaat organisaties ondersteunen op het gebied van commerciële performance en innovatie.

Richard Dijkman (48) is op 1 mei commercieel directeur geworden van For All Finance, een Brunel-dochter gespecialiseerd in het invullen van tijdelijke functies op marketing & communicatiegebied binnen de financiële dienstverlening. Hij maakt deel uit van de directie en wordt vergezeld door Harry Wichers en Ruud Dekker. Dijkman was businessmanager bij For All Finance. Daarvoor werkte hij in diverse leidinggevende functies binnen de financiële dienstverlening. For All Finance verlaat deze zomer Maarssen en krijgt een eigen plek in het hoofdkantoor van moederbedrijf Brunel in Amsterdam.

Begin deze maand hebben Jan Willem Steunenberg en medeoprichter Patrick van Hees afscheid genomen van For All Finance. De twee ondernemers gaan de eerder door hen opgerichte uitgeverij Summerhill, uitbouwen. 

Overleden

Op 39-jarige leeftijd is onverwachts Sandor van Doorn overleden. Hij vervulde diverse marketingfuncties in de financiële dienstverlening en was marketingmanager bij Syntrus Achmea. Van Doorn is in zijn slaap overleden. 

Reageer op dit artikel