nieuws

Hypotheekshop stapt in energieadvies

Archief

Adviesketen De Hypotheekshop gaat in samenwerking met vergelijkingssite Gaslicht.com klanten adviseren over energiebesparing. De Hypotheekshop hoopt dat eventuele besparingen tot lagere woonlasten en kleinere financiële risico’s voor hun klanten leiden.

Hypotheekshop stapt in energieadvies

De financieel adviseurs van de keten gaan consumenten in adviesgesprekken nadrukkelijker wijzen op de mogelijkheden om te besparen op energiekosten door aanbieders te vergelijken. Daarvoor plaatst De Hypotheekshop op haar website een vergelijkingstool van Gaslicht.com, een iniatief van goedkoper-bellen-pionier Ben Woldring.
Ronald Tiemessen, commercieel directeur van De Hypotheekshop, wijst op de stijgende energiekosten en het grotere aandeel daarvan in de maandlasten. "Wij willen vanuit onze adviesrol klanten adviseren om de energiekosten eens serieus tegen het licht te houden. Bij sommige huishoudens scheelt dat honderden euro's per jaar. Dat bedrag kan dan bijvoorbeeld worden gebruikt om de huidige hypotheek extra af te lossen." 

Reageer op dit artikel