nieuws

Cor van den Berg start met eigen consultancybedrijf

Archief

Voormalig Nivre-directeur Cor van den Berg is in Waddinxveen gestart met Cor van den Berg Consultancy.

 

Met behulp van een uitgebreid netwerk wil hij werkzaamheden uitvoeren voor verzekeraars, makelaars, expertisebureaus, volmachtbedrijven en andere opdrachtgevers. Daarbij denkt hij aan schade-expertises, detachering, opleiding en het monitoren van herstelwerkzaamheden in natura.

 

In dat laatste ziet hij het bekende ‘gat in de markt’, niet in de laatste plaats doordat de vraag naar checks op het uitgevoerde reconditionerings- en herstelwerk en de daarmee gemoeide kosten van verzekeraars zelf komt. "Door de komst en toename van herstel in natura voor met name de kleinere schades hebben reconditioneerders en schadeherstellers van verzekeraars en andere opdrachtgevers meer vrijheden gekregen. Daarbij ligt altijd het gevaar op de loer dat er (iets) meer wordt gedeclareerd dan waar men in werkelijkheid recht op heeft."

 

Van den Berg is sinds 1976 actief in schaderegelingsland, waaronder als algemeen directeur van reconditioneringsbedrijf Munters (thans Polygon). Momenteel is hij als registerexpert werkzaam voor diverse opdrachtgevers, waaronder expertisebureaus.

 

Reageer op dit artikel