nieuws

Asro en Bo-ass slaan brug over de Noord Asro Adviesgroep en Bo-ass

Archief

Financiële Diensten hebben een intentieverklaring ondertekend om samen verder te gaan als één bedrijf

Door de fusie ontstaat een organisatie met 26 medewerkers, die zullen worden verdeeld over de vestigingen in Hendrik-Ido-Ambacht respectievelijk Alblasserdam én één in Rotterdam-Kralingen. Vooralsnog blijven de bedrijfsnamen ongewijzigd. Beide kantoren adviseren en bemiddelen op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en overige financiële diensten. Asro Adviesgroep (Hendrik-Ido-Ambacht) is in 1971 opgericht en heeft haar relatiekring met name in het zakelijke segment in de Drechtsteden en Rijnmond. Asro is lid van de brancheorganisaties Adfiz en NVGA. Bo-ass (Alblasserdam) stamt uit 1988 en heeft vooral particuliere en kleinzakelijke relaties in de Alblasserwaard en de Drechtsteden. Asro beschikt bovendien over een volmachtbedrijf, waar Bo-ass als een van de subagenten fungeerde. "Wij creëren hiermee volumegroei voor ons volmachtbedrijf ", stelt Gert-Jan Hakkesteegt, algemeen directeur van Asro. Hij acht verder de personele uitbreiding van de Asro-teams als belangrijk evenals de opwaardering van de vakkennis voor Bo-ass. "De fusie zal er tevens voor zorgen dat wij een nog sterkere vuist kunnen maken naar verzekeraars en hypotheekbanken." De komende maanden zullen de fusiepartners vooral gebruiken om de beide organisaties en automatisering in elkaar te schuiven. Bij Bo-ass werken tien mensen, bij Asro zestien; het aantal klanten ligt rond de 10.000. FOTOBIJSCHRIFT 1: De teams van Asro en Bo-ass voor het kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. FOTOBIJSCHRIFT 2: De directeur/eigenaren Bas van Scheppingen, Piet van den Bos, Esther Hakkesteegt-Langeveld en Gert-Jan Hakkesteegt staan symbolisch voor de brug over de rivier De Noord, die Hendrik-Ido-Ambacht en Alblasserdam met elkaar verbindt.

Reageer op dit artikel