nieuws

Abseilen met klanten

Archief

Rick Guitjens, een jonge assurantieondernemer, is met honderd ondernemers het Klokgebouw in Eindhoven langs de buitenkant afgedaald. Met dit abseilen koppelde de Brabander ondernemers (“mensen die over de rand durven te stappen”) aan zijn eigen bedrijf ("Met Guitjens Risicobeheer zijn zij gezekerd").

De 28-jarige Guitjens begon januari dit jaar met zijn op risicobeheer en schadeverzekeringen gerichte assurantiebedrijf. “Het starten van een onderneming vergt het nemen van risico's, lef en doorzettingsvermogen, zeker in een crisistijd. Zonder de juiste zekerheidslijnen hebben uitglijders een fatale afloop voor ondernemer en onderneming”, zo legt hij de link tussen abseilen en risicobeheer. Voor het abseilen nodigde hij een hondertal ondernemers van de WTC·E Zakensociëteit 'Young Professionals' uit. Militairen van de Koninklijke Landmacht in Oirschot hielden een oog in het zeil, evenals enkele prominenten, zoals voormalig PSV-voetballer Willy van de Kerkhof, bekend Eindhovens ondernemer Frans van den Nieuwenhuijzen en ijshockeycoach Tommy Hartogs.

Reageer op dit artikel