nieuws

WFT-vergunning voor Telecom Direct Almere

Archief

De AFM heeft een WFT-vergunning verstrekt aan facilitair callcenter Telecom Direct Almere (TDA). “De certificering geeft ons de gelegenheid om namens onze opdrachtgevers te bemiddelen en te adviseren op het terrein van de financiële dienstverlening”, zegt directeur Cokky Bosman.

WFT-vergunning voor Telecom Direct Almere

Vooral de komende wetgeving en diverse vragen vanuit de opdrachtgevers waren aanleidng om het pad van de WFT-certificering op te gaan, zegt Bosman. "Wij zijn al 25 jaar werkzaam binnen de financiële sector en, denk ik, uitstekend in staat om campagnes te toetsen aan de maatstaven van de WFT." TDA werkt voor banken en verzekeraars, webwinkels, overheidsinstanties en diverse organisaties binnen het mkb. Er werken in totaal 180 mensen, verdeeld over vestigingen in Almere, Emmeloord en Utrecht.

Reageer op dit artikel