nieuws

Rombout en Van Dijk in bestuur Univé

Archief

Coöperatie Univé – sinds 1 januari weer zelfstandig verzekeraar na een aantal jaren deel uitgemaakt te hebben van de fusieorganisatie Univé-VGZ-IZA-Trias (Uvit) – heeft het bestuur uitgebreid met Conrad Rombout (52) en Roel van Dijk (57).

Rombout en Van Dijk in bestuur Univé

Univé heeft als eerste verzekeraar een zgn. 'one tier board': een bestuur bestaande uit uitvoerend en niet-uitvoerend bestuurders. Dit bestuursmodel vervangt het meer gebruikelijke model met een raad van bestuur en een raad van commissarissen. Univé is ervan overtuigd dat deze opzet de organisatie helpt bij het verder versterken van de coöperatieve structuur en de lokale betrokkenheid. Met de komst van Rombout en Van Dijk ziet het bestuur van Coöperatie Univé er als volgt uit: Cors Hage (64) niet-uitvoerend bestuurder en voorzitter, Conrad Rombout (52) uitvoerend bestuurder, Herman Hein Roozen (49) uitvoerend bestuurder, Aart van Wincoop (57) niet-uitvoerend bestuurder en Roel van Dijk AAG (57) niet-uitvoerend bestuurder.

Reageer op dit artikel