nieuws

Ellen Faber verlaat Achmea

Archief

Ellen Faber (55), voorzitter van de divisie Schade & Sociale Zekerheid, neemt per 1 juni afscheid van Achmea, waar zij sinds 2000 werkt. Faber start een eigen onderneming met de focus op verbinding en leiderschap.

Ellen Faber verlaat Achmea

Ellen Faber was voorafgaand aan haar rol als divisievoorzitter acht jaar verantwoordelijk voor Achmea Group Facility Services. Onder haar leiding werd de nieuwbouw van de Achmea Campus in Zeist gerealiseerd. Ze was een van de eerste vrouwelijke divisievoorzitters binnen Achmea: in 2008 kreeg ze de leiding over Centraal Beheer Achmea en ze was verantwoordelijk voor de lancering van het vernieuwde merk FBTO.
"Ik vind het jammer dat Ellen Faber onze onderneming gaat verlaten", zegt bestuursvoorzitter Willem van Duin. "Met haar in onze gelederen heeft Achmea de diversiteit in de top van de onderneming verder kunnen uitbouwen.Tegelijkertijd is het mooi om te zien dat zij haar hart volgt en uit overtuiging voor het zelfstandig ondernemerschap kiest. En een ondernemer is zij, kijk ook maar naar haar uitverkiezing tot Vrouwelijke Topmanager van het jaar 2011."

Reageer op dit artikel