nieuws

Kans op gratis Volkswagen Up bij een PMA verzekering

Archief

Wie voor 1 maart 2013 een autoverzekering of een zorgverzekering sluit bij PMA Group in Nieuwerkerk aan den IJssel, maakt kans om een nieuwe Volkswagen Up te winnen. De prijs is netto. Eventuele kansspelbelasting zal door PMA worden afgedragen.

Kans op gratis Volkswagen Up bij een PMA verzekering

De winnaar wordt voor 1 april 2013 op de website van PMA vermeld en ontvangt automatisch bericht.
PMA noemt zichzelf een onafhankelijk intermediair, "groot geworden door het aanbieden van kortingsproducten en collectieve verzekeringen", met meer dan 650.000 relaties in portefeuille, waaronder ruim 350.000 zorgverzekerden. De zorgpolis van PMA is feitelijk die van Menzis maar dan met 10% korting.
Risicodrager van het autoproduct is Allianz, dat ook de schadebehandeling verzorgt. Het bedrijf kent verder ook kortingsregelingen voor onder meer brandstof, energie, telefonie en sauna's.

Reageer op dit artikel