nieuws

Europees netwerk legt Taylor Mates geen windeieren

Archief

Europees netwerk legt Taylor Mates geen windeieren

De Brabantse assurantiemakelaar Taylor Mates was afgelopen week gastheer van een bijeenkomst van het internationale netwerk Eubronet. De zestien deelnemers spelen elkaar regelmatig zaken toe. “Een uitstekende manier om in contact te komen met buitenlandse bedrijven die in Nederland actief zijn”, zegt directeur Peter Taylor Parkins.

Eubronet bestaat uit vijftien Europese partners en telt één Amerikaans lid. De zestien assurantiemakelaars focussen zich op de zakelijke markt. Hun doelstelling is dat internationale ondernemingen van dienstverlening worden voorzien, daar waar ze ook het risico lopen.
Taylor Mates, een bedrijf met 24 medewerkers, trad vier jaar geleden als Nederlandse vertegenwoordiger toe tot Eubronet. "Ons bedrijf heeft inmiddels voor enkele tientallen relaties van Eubronet-partners haar dienstverlening ingezet voor de risico's die relaties lopen in Nederland", zo wijst Taylor Parkins op het voordeel. "Andersom hebben wij voor zeventien Nederlandse ondernemingen met buitenlandse activiteiten de dienstverlening en advisering van buitenlandse Eubronet-partners ingeroepen." Hij noemt het een 'exclusieve dienst'. "Bedrijven worden lokaal bediend door professionele en onafhankelijke adviseurs en wij monitoren dit voor de hoofddirectie in Nederland."
De partners spraken elkaar tijdens de conferentie in het Park Hotel Amsterdam over onderwerpen als distributie, transparantie, educatie en beloning. De verzekeraars Aegon (Rien Brus) en Delta Lloyd (Richard Oets) gaven presentaties over respectievelijk klantloyaliteit en de dynamiek in de Nederlandse verzekeringsmarkt.

Reageer op dit artikel