nieuws

Allsecur wint opnieuw Independer Award

Archief

Voor het tweede jaar op rij blijkt Allianz-dochterAllsecur de meest gekozen autoverzekeraar op de website van Independer, waar per maand gemiddeld 200.000 vergelijkingen van autoverzekeringen worden gemaakt. Klik & Go, een label van ASR, volgt op plaats 2 en Bruns ten Brink op 3.

Allsecur wint opnieuw Independer Award

"Dat Allsecur voor het tweede jaar op rij de meest gekozen autoverzekering is, zien wij als een compliment van de consument", zegt marketingmanager Johan Van den Neste van Allsecur, die ook al twee keer een vergelijkbare 'award' van de Verzekeringssite in ontvangst mocht nemen.
Op plaats 4 t/m 10 in de Independer top 10 van autoverzekeraars staan Ohra, Verzekeruzelf.nl, Zelf.nl (Reaal), Budgio (ASR), Onna-onna, Gerust op Weg (Aegon) en ASR. Klik & Go en Gerust op Weg zijn verzekeringen die samen met Independer zijn ontwikkeld en vorig jaar in de markt zijn gezet.

Reageer op dit artikel