nieuws

Vijf jaar nieuwwaardedekking bij Hyundai Autoverzekering

Archief

Bovemij Financiële Diensten, het volmachtbedrijf van Bovemij Verzekeringen, en Hyundai-importeur Greenib Car gaan op 2 april van start met de verkoop van de nieuwe Hyundai Autoverzekering via de aangesloten dealers. De polis, die vijf jaar nieuwwaardedekking biedt, is te sluiten in de drie bekende varianten (WA, beperkt casco en volledig casco) en uit te breiden met ongevallen inzittenden, schade inzittenden en verhaalsrechtsbijstand.

Vijf jaar nieuwwaardedekking bij Hyundai Autoverzekering

"Waar andere verzekeraars één tot drie jaar nieuwwaarde bieden met allerlei voorwaarden, bieden wij een transparante verzekering aan: de consument krijgt bij een totaal verlies schade of diefstal vijf jaar nieuwwaarde vergoed in plaats van de dagwaarde", zegt Theo Eitjes, directeur After Sales van Greenib Car. Daarnaast kan alle schade, ook ruitschade, worden gerepareerd bij de Hyundai-dealer, waarbij gebruik wordt gemaakt van originele Hyundai-onderdelen. Verder hoeft geen eigen risico te worden betaald, wordt twee jaar garantie gegeven op schadeherstel (plus behoud van fabrieksgarantie) en wordt vijf dagen gratis vervangend vervoer geregeld bij een schade.

Reageer op dit artikel