nieuws

Nieuw management Friesland Bank Assurantiën

Archief

Vanaf donderdag vormen Diederik van Hövell tot Westerflier (links) en Rindert van der Eems het management van Friesland Bank Assurantiën. Binnen de joint venture tussen Delta Lloyd Groep en Friesland Bank, wordt Van Hövell tot Westerflier benoemd tot directeur en Van der Eems tot commercieel directeur

Nieuw management Friesland Bank Assurantiën

Delta Lloyd nam begin dit jaar een belang van 51% in Friesland Bank Assurantiën. De assurantietak van Friesland Bank tekende bovendien een exclusieve distributieovereenkomst met Delta Lloyd.

Van Hövell tot Westerflier (1965) werkt sinds 1996 bij Delta Lloyd Groep en heeft diverse managementfuncties vervuld binnen Delta Lloyd Schade en Delta Lloyd Bank. De laatste 4 jaar was hij manager Particulieren Leven bij de joint venture ABN AMRO Verzekeringen.

Van der Eems (1974) is sinds zeven jaar werkzaam bij Friesland Bank, onder meer als Accountmanager Zakelijk en Commercieel Manager MKB binnen Friesland Bank Assurantiën. Het laatste jaar is hij werkzaam geweest als Manager Bedrijfsvoering IT bij Friesland Bank.

Reageer op dit artikel