nieuws

Movir biedt PZO-leden premiekorting

Archief

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir en het Platform Zelfstandig Ondernemers (PZO) gaan samenwerken. Onderdeel van de samenwerking is een premiekorting voor PZO-leden met een zakelijk beroep. De verzekering is via een adviseur van eigen keuze te sluiten.

 

De samenwerking tussen Movir en PZO is vooral ingegeven doordat partijen de bewustwording bij ondernemers over de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid willen vergroten. "Wat betekent dit voor de onderneming, maar ook voor de privésituatie", zegt Esther Raats, voorzitter van PZO. "Veel zzp’ers vinden een aov te duur. Maar duur is bij arbeidsongeschiktheid een relatief begrip. Betaalbaar en passend bij de situatie is waar het om gaat. Ik ben daarom blij dat PZO zich dit jaar onder andere richt op arbeidsongeschiktheid. In april brengen wij dit onderwerp en onze oplossingen specifiek onder de aandacht van onze leden", aldus Raats.

 

"Een ander belangrijk aspect bij deze bewustwording is preventie", zegt Louis van Drunen, directeur van Movir. "Zolang je een verzekering niet nodig hebt, ervaar je ook geen voordeel van die verzekering. Dat willen we veranderen. We investeren daarom ook structureel in goede vormen van preventie", aldus Van Drunen.

 

Verzekeringen Voor aov’s werkt PZO, naast Movir ook nog samen met verzekeraars als Avéro Achmea, De Amersfoortse, Delta Lloyd, GoedGenoeg en aovXL, een platform waarin verzekeringspartner Kendall Mason meerdere collectieve mantels heeft samengebracht.

 

Ook voor andere verzekeringen heeft PZO een samenwerking.

 

Zo kunnen PZO-leden voor hun zorgverzekering bij Delta Lloyd terecht en voor een aansprakelijkheidsverzekering bij Nationale-Nederlanden.

 

Reageer op dit artikel