nieuws

Doek valt voor Hypotheker Naaldwijk

Archief

De Naaldwijkse vestiging van De Hypotheker is dinsdag door de rechtbank in Den Haag failliet verklaard. Belangrijkste reden voor de faillissementsaanvraag was de sterk teruggelopen vraag naar hypotheken.

Doek valt voor Hypotheker Naaldwijk

Franchisenemer in Naaldwijk was Louis Gambon. Hij is ook eigenaar van de Hypotheker-vestiging aan de Leyweg in Den Haag, die de bestaande klanten van het Naaldwijkse kantoor voorlopig bedient. Volgens Leslie Hoogeveen, marketingmanager bij De Hypotheker, is moeilijk te voorspellen of de huidige marktomstandigheden meer vestigingen in de problemen brengen, "maar ons marktaandeel stijgt. Mensen blijven toch kiezen voor een sterk merk."
Afgelopen week werd in Friesland een Hypotheekshop-vestiging failliet verklaard, eveneens van een franchisenemer die twee kantoren runde.

Reageer op dit artikel