nieuws

De Goudse sleutelt aan zakelijke pakketpolis

Archief

De Goudse heeft enkele verbeteringen aangebracht in de zakelijke pakketpolis BedrijfsImpulz Online. Voortaan zijn binnen het pakket ook de dekkingen rechtsbijstand en aov voor ondernemers mogelijk. Geheel nieuw is de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor zakelijke dienstverleners.

De Goudse sleutelt aan zakelijke pakketpolis

Die laatste voorziet volgens De Goudse in een grote behoefte. Voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening met maximaal € 1 mln jaaromzet biedt de polis dekking tot een verzekerd bedrag van € 250.000, € 500.000 of € 1 mln per aanspraak; het eigen risico is € 750.
Bovendien zijn het aanvraagtraject van het online pakket vereenvoudigd en de preventiecriteria verfijnd. "Per branche wordt automatisch bekeken welke specifieke criteria van toepassing moeten zijn. Als niet wordt voldaan aan de acceptatiecriteria, neemt een medewerker van De Goudse nog dezelfde werkdag contact op met het intermediair. Na overleg en de eventuele toevoeging van een clausule, eigen risico of premieverhoging kan hij direct verder met de online aanvraag", aldus Pieter Burger, manager Schade bij De Goudse.

Reageer op dit artikel