nieuws

Amersfoortse lanceert magazine De Werkgever

Archief

Via het nieuwe magazine De Werkgever informeert De Amersfoortse werkgevers over ondernemen en inkomen. In het eerste nummer vindt de werkgever verhalen van andere werkgevers over ziekte en arbeidsongeschiktheid. Hoe zij hiermee omgaan, de oplossingen en preventie. De inkomensverzekeraar geeft een kijkje in de eigen keuken en beantwoordt in het magazine tevens tien vragen over een verzekerd inkomen. Voor advies wordt de ondernemer in het magazine doorverwezen naar zijn verzekeringsadviseur. Ook de pay-off van de inkomensverzekeraar wordt niet vergeten. Ondernemers krijgen allerlei informatie en tips om relaxter te ondernemen. Intermediaire relaties kunnen het magazine gratis aanvragen op het extranet van De Amersfoortse en gebruiken als ondersteunend middel tijdens het advies.

 

Reageer op dit artikel