nieuws

Werkgever zelden bereid tot bijspringen

Archief

Werkgever zelden bereid tot bijspringen

Bedrijven en bedrijfstakken zijn zelden bereid bij te springen om een verlaging van het pensioen te voorkomen. Dat blijkt uit een onderzoek van Het Financieele Dagblad naar de 100 slechtst presterende pensioenfondsen.

Slechts bij zeven noodlijdende pensioenfondsen schiet de werkgever nu te hulp met een bijstorting of forse herstelpremies waardoor een pensioenkorting in 2013 wordt voorkomen of sterk wordt verlaagd. Bedrijven die niet bijstorten beroepen zich veelal op het slechte economisch tij. (FD, pag 1)
 
Zaterdag in de media
 
Rabobank pluist alle dossiers na
(Volkskrant, pag 27)
 
Bedrijfspensioen belangrijker voor Aegon
(Volkskrant, pag 24)
 
Meesteres wil haar geld: 'Ze proberen me kapot te maken'
(Parool, pag. 30)

Reageer op dit artikel