nieuws

Persoonlijk

Archief

Marcel Zuidam (41) is de nieuwe baas van het hypotheekbedrijf Quion, onderdeel van de Blauwtrust Groep. Zuidam start in mei in zijn nieuwe functie en vormt dan samen met Pieter van der Wal, verantwoordelijk voor Operatie, de directie van Quion.  Zuidam is nu nog chief riskofficer bij ABN Amro Hypotheken Groep, eerder was hij  verantwoordelijk voor financiën, juridische zaken, compliance, projectmanagement en ICT.  

 

Nicolas Burnet is benoemd tot chief financial

officer (CFO) Global Life bij Zurich. Hij volgt Joachim Masur op die benoemd is tot CEO van Zurich Zwitserland en CEO van General Insurance Switzerland.

  

Bij Dekra Experts is begin deze maand René Douw (42) begonnen als brandexpert. Volgende week start  Willem Timmerman (55) bij de Aansprakelijkheidssectie. Beiden zijn afkomstig van Crawford.

  

Mike Heijstee (41) gaat volgende week als adviseur aan de slag bij managementbureau The Brown Paper Company. Heijstee werkte hiervoor bij Boer & Croon, de KLM en het Platform Duurzame Luchtvaart.

  

DAS heeft op de afdeling Sales twee nieuwe regiomanagers benoemd en een salesmanager. Marielle Blauwhoff (41)  is  begonnen als regiomanager Sales voor het intermediaire kanaal en de gevolmachtigden voor de regio Noord/Oost Nederland. Eerder hield zij zich binnen DAS bezig met de key-accounts en de samenwerkende verzekeraars.

Govert Jan de Maa (41)  is sinds deze maand regiomanager Sales voor het intermediaire kanaal en de gevolmachtigden voor de regio Zuid/West Nederland. Hij werkt al sinds 1998 bij DAS , de laatste jaren als accountmanager key-acounts.

Bertil Heus (47)  is benoemd tot salesmanager Intermediair en Volmachten. De laatste jaren was hij binnen DAS verantwoordelijk voor de sector Verzekeringszaken.

 

Richard Schoones, directeur Van Lanschot Chabot, legt per 1 maart zijn functie neer. Hij heeft in goed overleg met de raad van commissarissen besloten zelfstandig verder te gaan. Schoones werkte sinds 2007 voor Van Lanschot Chabot, een van de tien grootste intermediairbedrijven van ons land.

  

Bij adviesbureau Molenaar & Lok Consultancyis begin deze maand Menno Albada Jelgersma als business-consultant in dienst getreden. Hij is afkomstig van  O&i Management Partners en heeft  daar diverse opdrachten voor financiële dienstverleners uitgevoerd.

  

HDI-Gerling heeft het bestuurdersaansprakelijkheidsteam  versterkt met twee senior acceptanten.

Jurist Marco van Sint Annaland (40) komt van Chartis waar hij de laatste jaren verantwoordelijk was voor BCA- en fraudeverzekeringen voor zowel middelgrote als beursgenoteerde ondernemingen. Daarvoor werkte hij bij onder meer Aon.

Econoom Christian Landzaat (32) stapt over van Chubb waar hij verantwoordelijk was voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en zich bezighield met de commerciële ontwikkeling van Chubb Pro in de Benelux. Landzaat was daarvoor onder meer werkzaam bij AIG waar hij BCA-verzekeringen accepteerde.

  

Bij Bangma & Bosma, een adviesbureau voor intermediairs en makelaars, is Bram Koole (23) na afronding van zijn studie Bedrijfseconomie aan de Hoge School Utrecht, in dienst getreden als bedrijfsanalist. Zijn focus ligt op het uitvoeren van bedrijfseconomische en cijfermatige analyses van assurantie- en financieel adviesbureaus en makelaarskantoren. Irina Pinchuk (28 jaar) is begonnen als bedrijfseconomisch medewerker. Zij gaat  onderzoek doen naar nieuwe businessmodellen in de assurantiebranche en de gevolgen daarvan op de bedrijfswaarderingen. Daarnaast zal zij onder meer ondersteuning bieden bij bedrijfsadvisering, en zich bezighouden met organisatie van de masterclasses en workshops.

 

Brenda Oonk (40) en Edgard Bogers (40) hebben detacheerder Eiffel verlaten en zijn hun eigen letselschadekantoren begonnen onder de namen Regie en Tact. Oonk richt zich binnen Regie (gevestigd in Heerde) op letselschade en coaching van slachtoffers. Bogers is als initiator van Tact (gevestigd in Dongen) ook gespecialiseerd in juridisch advies. Beiden zijn al jaren als letselschadejurist actief voor verzekeraars, belangenbehartigers en expertisebureaus.  De twee kantoren gaan nauw samenwerken.

Reageer op dit artikel