nieuws

Omniplan en Ordina werken samen

Archief

Omniplan en Ordina gaan samenwerken met als doel het intermediair een geïntegreerde oplossing voor financieel advies te bieden. Daarmee zou het intermediair klanten proactief kunnen adviseren over hun hypotheek en gerelateerde financiële producten.

 

Het te ontwikkelen product bestaat uit het Enterprise Adviesplatform van Omniplan gecombineerd met het ATvance Suite van Ordina.

 

Het geïntegreerde systeem combineert een front-, mid- en backofficesysteem gevuld met kennis van financiële producten. "In een webportaal kunnen klanten eerst zelf informatie over hun hypotheek inzien, inclusief de stand van hun hypotheek, financieringsmogelijkheden en gekoppelde verzekeringen. Hiermee kan de klant zelfstandig en eenvoudig advies inwinnen bij de financieel dienstverlener", aldus beide partijen. "Het systeem biedt financieel dienstverleners echter ook de mogelijkheid om proactief klanten te adviseren wanneer de situatie hierom vraagt", menen partijen. "Zo selecteert het systeem bijvoorbeeld automatisch die klanten waarvan de hypotheek binnenkort verlengd dient te worden en genereert het een nieuw voorstel dat op maat aan te passen is."

 

Reageer op dit artikel