nieuws

Meetingpoint en CCS dichter tegen elkaar

Archief

Meetingpoint en CCS dichter tegen elkaar

Meetingpoint en softwarebedrijf CCS willen hun samenwerking dit jaar intensiveren. Naast de koppeling tussen de systemen van beide bedrijven (Mp4all en Level-7), gaan de beide ict-bedrijven werken aan het automatiseren van claims en het vergelijken van aanbieders en producten.

Een koppeling tussen het transactieplatform van Meetingpoint (Mp4all) en de software van CCS (Level-7) bestaat al sinds 2004. Hiermee kunnen assurantiekantoren vanuit het CCS-pakket rechtstreeks bij een groot aantal verzekeraars offertes  en polissen aanvragen, polissen automatisch accepteren en wijzingen doorgeven. Dat voorkomt het dubbel invoeren van gegevens. Naast het bestaande productenpalet zijn nu ook de verzekeringen van Delta Lloyd en Avéro Achmea beschikbaar. CCS zegt hiermee de eerste partij te zijn die meer dan 150 koppelingen heeft met de verzekeringsproducten die via het transactieplatform van Meetingpoint worden aangeboden.
In de tweede fase, zoals beide partijen de intensivering van de samenwerking typeren, zal worden nagedacht over langetermijn-concepten, zoals digitale output, claimsafhandeling en productvergelijking.

Reageer op dit artikel