nieuws

Immensa breidt netwerk uit

Archief

Tiende plek in ranglijst grootste intermediairbedrijven

 

Het samenwerkingsverband Immensa Samenwerkende Adviseurs is uitgebreid naar tien kantoren. In Friesland heeft Weitenberg zich aangesloten, in Zeeland is Driekleur toegetreden en vanuit Limburg is Heuts aangesloten. Op twee provincies na heeft het netwerk nu een landelijke dekking.

 

Initiatiefnemers van het netwerk zijn De Witte Assurantiën, Klap, Velten Groep en Geerts Financiële Dienstverleners. Inmiddels zijn ook aangesloten De Leeuw Adviesgroep, Van KlaverenStigter en Heilbron Assurantiën. Immensa richt zich op zaken als gezamenlijke productontwikkeling, inkoop, kostenreductie en commerciële activiteiten. Het netwerk werkt met twee labels: www.groothandelzeker.nl en www.zelfstandigzeker.nl waarbij Immensa de toeleverancier is voor www.werkspot.nl, met 17.000 aangesloten zzp’ers.

 

Top tien

Met de nu tien aangesloten kantoren neemt Immensa op basis van de gezamenlijke omzet uit bemiddelingsactiviteiten de tiende plek in op de ranglijst van de 150 grootste intermediairbedrijven. Ter vergelijking: De Noordeloos Groep (twaalf leden) zou in diezelfde ranglijst ongeveer op de zevende plek terechtkomen.

 

Bestuur

De bestuursfuncties binnen Immensa rouleren. Terry Bloemert (De Leeuw Adviesgroep) heeft de voorzittersrol van Simon de Witte overgenomen. De Witte is vicevoorzitter geworden, Jack Geerts is secretaris en Albert Velten is penningmeester. Frank Hoffmans (Klap), een van de initiatiefnemers, is uit het bestuur en is nu woordvoerder namens Immensa.

 

Reageer op dit artikel