nieuws

Europeesche komt weer met Elfstedentochtdekking

Archief

Als de Elfstedentocht dit jaar plaatsvindt, kunnen leden van de Vereniging De Friesche Elf Steden met een startbewijs hun vakantie via hun annuleringsverzekering van de Europeesche gratis annuleren of afbreken. Als het blijft vriezen en het ijs zo sterk wordt dat de Elfstedentocht na 15 jaar eindelijk weer geschaatst kan worden, dan moeten schaatsers met startrecht gewoon in Friesland aan de start kunnen verschijnen, vindt de Europeesche.

Europeesche komt weer met Elfstedentochtdekking

Als deze schaatsers hun vakantie al geboekt hebben of als ze al op vakantie zijn, vergoedt de verzekering de annuleringskosten. Als zij daarnaast ook een reisverzekering bij de Europeesche hebben afgesloten, dan worden eveneens, na overleg met de Europeesche Hulplijn, de kosten van de terugreis vergoed.
"Wij willen er graag aan bijdragen dat iedereen met een startbewijs de schaatsen onder kan binden. Alle leden van de Vereniging De Friesche Elf Steden met een startbewijs hoeven zich daarom geen zorgen te maken als ze op vakantie zijn”, aldus Renate Hilberink, segmentmanager van de Europeesche. Deze gratis extra verzekering is geldig tot het moment dat officieel bekend wordt gemaakt dat de tocht doorgaat.
Ook de ANWB en Unigarant laten weten reisverzekerden met een startbewijs voor de Elfstedentocht de mogelijkheid te bieden om een geboekte reis kosteloos te annuleren of om te boeken bij het doorgaan van de Elfstedentocht.

Reageer op dit artikel