nieuws

Delta Lloyd wijzigt tarieven zakelijke personenautopolis

Archief

Delta Lloyd heeft de brutopremies van individuele zakelijke personenautoverzekeringen gewijzigd. Voor specifieke segmenten kan de premie-aanpassing een verhoging inhouden, maar veelal zullen verzekerden kunnen profiteren van een gunstigere premie, aldus de verzekeraar.

Delta Lloyd wijzigt tarieven zakelijke personenautopolis

De premieaanpassing zal met ingang van heden worden toegepast op alle nieuwe verzekeringen en bij mutaties van bestaande verzekeringen. De lopende polissen zullen vanaf 1 maart per hoofdpremievervaldatum worden aangepast.
Volgens Delta Lloyd is de premie is afhankelijk van een groot aantal factoren en "dat leidt tot een gedifferentieerd tarief dat recht doet aan de situatie van de klant. Daarom zal het percentage van de stijging of daling per verzekerde verschillend zijn. We zien dat in onze portefeuille de schadelast op de WAM-verzekeringen hoger is dan op de Casco verzekeringen. De premie heeft Delta Lloyd daarop afgestemd. Bovendien is nu op de individuele zakelijke autoverzekering ook de kortingstaffel van het Ondernemerspakket van toepassing. Hierdoor geniet de klant van een extra korting als hij meerdere verzekeringen bij Delta Lloyd sluit."

Reageer op dit artikel