nieuws

DAS start reclame-offensief op radio en tv

Archief

DAS is woensdag gestart met een nieuwe radiocampagne gericht op ondernemers en een tv-campagne voor particulieren. In de campagnes is er aandacht voor nieuwe producten van DAS en wordt ingespeeld op een stijging van het aantal vragen en conflicten op het gebied van werk en wonen.

DAS start reclame-offensief op radio en tv

De eerste tv-commercial maakt duidelijk dat DAS er voor klanten is bij een arbeidsconflict met de werkgever: "Als het werken u onmogelijk wordt gemaakt is het ons werk om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Ook als u niet verzekerd bent bij DAS." De tweede commercial heeft als thema wonen. Er is een huis te zien waar van alles aan mankeert. DAS heeft het antwoord op deze gebreken: "Als uw aannemer zijn werk niet goed heeft gedaan, dan is het ons werk om te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Ook als u niet bij DAS verzekerd bent." Met een reeks nieuwe radiospots wijst DAS ondernemers op incassoservices en op het vernieuwde verzekeringsproduct Rechtspartner.
Daarnaast is Prepaid Rechtshulp ontwikkeld, speciaal voor klanten of prospects die met juridische vragen of problemen te maken op het moment dat hun vraag (nog) niet onder de dekking van een rechtsbijstandverzekering valt. 
Tot 15 maart zijn de tv-commercials te zien op de zenders Nederland 1, 2 ,3 Net 5, SBS 6 en Veronica. DAS is in de komende twee maanden te horen op Radio 1, 3FM, Q-Music, Radio 538 en BNR.

Reageer op dit artikel