nieuws

Allianz in zee met 365/ArboNed

Archief

Direct premiekorting

 

voor werkgever

 

Allianz Inkomensverzekeringen en 365/ArboNed gaan samenwerken. Volgens beide bedrijven slaat de adviseur hiermee twee vliegen in één klap: de klantrelatie wordt verstevigd en de verzuimkosten voor de werkgever worden gereduceerd.

 

Door de samenwerking krijgen adviseurs en werkgevers de keuze uit twee pakketten. "De werkgever heeft behoefte aan goed (financieel) advies bij verzuim. De zogenaamde procesregisseur van 365/ArboNed is actief bij de verzuimbegeleiding en koppelt dit direct aan het verzekeringsproduct", zegt Marty de Groot, accountdirector bij 365.

 

"Het intermediair is wat huiverig om met het verzuimproduct ook arbodienstverlening te verkopen", meent De Groot. "Door deze samenwerking is dat nu opgelost. De werkgever meldt het ziekteverzuim in het online systeem waar hij toegang toe krijgt. Vanaf dat moment nemen wij het over van de werkgever en hebben hij en het intermediair er geen omkijken meer naar. De procesregisseur is namelijk niet alleen actief bij de re-integratie van uitgevallen werknemers, maar zorgt ook voor de afstemming tussen werkgever, verzekeraar en arbodienstverlener op het vlak van financiële vergoedingen", aldus De Groot.

 

Door de gemaakte afspraken met Allianz over activiteiten in het kader van het tweede spoor, als werknemer begeleid worden naar een andere werkgever, kan de procesregisseur snel de werkgever doorverwijzen."

 

Premiekorting

"Het intermediair kan het verzuimproduct van Allianz Inkomensverzekeringen nu ook direct met premiekorting aanbieden bij de werkgever door deze samenwerking. Allianz spreekt daarmee het vertrouwen uit dat de samenwerking leidt tot schadelastbeheersing en dus ook premiekorting", zegt De Groot.

 

Reageer op dit artikel