nieuws

Van der Maas financieel planner van het jaar

Archief

Onafhankelijk financieel planner en bestuurslid van de Vereniging FFP William van der Maas is tijdens het PFP Forum verkozen tot financieel planner van het jaar. De prijs wordt jaarlijks toegekend door de stichting Plan en Financiën.

Van der Maas financieel planner van het jaar

"Van der Maas is een voorstander van levenslange begeleiding van de klant. Dat gaat verder dan alleen het opstellen van een financieel plan", aldus stichtingsvoorzitter Roelof Meijer. Voor de wedstrijd moesten de kandidaten een financiële situatie uitwerken. Van der Maas kwam als beste uit de bus omdat hij een vernieuwer is, aldus de jury. "Hij geeft veel aandacht aan de drijfveren van de klant en mikt op een levenslange relatie. 'Ken uw klant' in optima forma."

Voorzitter Roelof Meijer wees bij de uitreiking op het belang van de prijs voor de sector: "De huidige economische crisis, die voortgekomen is uit een financiële crisis, maakt dat veel individuele huishoudens in de problemen zijn geraakt. Dan kan een financial planner een belangrijke rol spelen. Financiële planning was niet alleen voor de rijken en was niet alleen een manier om dromen te verwezenlijken, het is ook een manier om allereerst het financiële leven op orde te krijgen door inzicht en planning."

Reageer op dit artikel