nieuws

Teller Nedasco over 1200

Archief

Nedasco heeft in één jaar meer dan 110 nieuwe assurantiekantoren kunnen aanstellen, een record voor de serviceprovider. Daarmee staan nu ruim 1200 assurantieadviseurs in de boeken.

 

In 2010 mocht Nedasco, onderdeel van Aegon, nog 46 kantoren toevoegen aan zijn intermediairsbestand. Nedasco-directeur Tim Schoonbergen, begin 2011 verhuisd van DAK naar Amersfoort, schrijft de snelle groei toe aan een intensievere marktbewerking: "Onze naamsbekendheid is het afgelopen jaar verdubbeld."

 

Bovendien, zegt Schoonbergen, zoekt het intermediair steeds meer de samenwerking met serviceproviders. "Assurantieadviseurs worden gedwongen om heel kritisch te kijken naar hun kosten. Bij ons kunnen ze gemiddeld 13,8% besparen op hun administratiekosten."

 

Reageer op dit artikel