nieuws

Schellens verder in advies voor financiële dienstverleners

Archief

Oud NBVA- en Adfiz-directeur Wilbert Schellens is onder zijn eigen naam gestart als zelfstandig bedrijfsadviseur. In zijn nieuwe hoedanigheid adviseert en begeleidt hij intermediairs, banken, verzekeraars en overige organisaties in de financiële dienstverlening bij strategische management- en ondernemersvraagstukken en het vormgeven en implementeren van de vele veranderingen in de branche.

Schellens verder in advies voor financiële dienstverleners

Daarnaast verzorgt Schellens presentaties en trainingen over deze onderwerpen.
"Na zeven jaren NBVA en Adfiz was ik toe aan iets anders, maar ik wist nog niet precies wat. Daarom heb ik na mijn vertrek bij Adfiz in april 2011 bewust even pas op de plaats gemaakt om goed na te denken over een vervolgstap", aldus Schellens. "In die periode ben ik door verschillende intermediairs, banken en verzekeraars gevraagd om mee te denken bij het toekomstbestendig maken en stroomlijnen van hun onderneming en om presentaties te verzorgen over de vele veranderingen in onze markt. Aan enkele van die verzoeken heb ik gehoor gegeven en dat gaf me erg veel voldoening. Daarom heb ik nu besloten daar definitief mee door te gaan."

Reageer op dit artikel