nieuws

Nedasco passeert grens van 1.200 assurantiekantoren

Archief

Nedasco heeft in één jaar meer dan 110 nieuwe assurantiekantoren kunnen aanstellen, een record voor de serviceprovider. Daarmee staan nu ruim 1.200 assurantieadviseurs in de boeken.

Nedasco passeert grens van 1.200 assurantiekantoren

Nedasco, onderdeel van Aegon, kondigde van de zomer al aan af te stevenen op een recordgroei in het aantal aangesloten assurantiekantoren. Toen al waren aanstellingen verleend aan 53 assurantieadviseurs. In 2010 mocht Nedasco nog 46 kantoren toevoegen aan zijn intermediairsbestand.

Directeur Tim Schoonbergen, begin 2011 overgestapt van DAK naar Nedasco, schrijft de snelle groei toe aan een intensievere marktbewerking: "Onze naamsbekendheid is daardoor het afgelopen jaar verdubbeld." Bovendien, zegt Schoonbergen, zoekt het intermediair steeds meer de samenwerking met serviceproviders. "Assurantieadviseurs worden gedwongen om heel kritisch te kijken naar hun kosten. Bij ons kunnen ze gemiddeld 13,8% besparen op hun administratiekosten."

Reageer op dit artikel