nieuws

Kortingen en extra diensten via ‘Europeesche Meer’

Archief

Onder de noemer ‘Europeesche Meer’ biedt de reis- en recreatieverzekeraar klanten een serie producten en diensten aan, waarmee ze beter voorbereid op reis kunnen gaan.

 

De gedachte erachter is dat Europeesche Verzekeringen meer wil zijn dan een verzekeraar en Nederlanders wil helpen om meer uit hun vrije tijd te halen.

 

"We willen er niet alleen achteraf zijn voor onze klanten als er iets mis is gegaan, maar hen ook zoveel mogelijk helpen om vervelende onderbrekingen te voorkomen", zegt directievoorzitter Gerard ten Brincke. "Alle producten en diensten van Meer dragen bij aan meer vrije tijd voor onze klanten."

 

Voorbeelden zijn een korting op een zonnebril op sterkte van Pearle, maar ook een gratis app met medische informatie in zeven talen, UV-werende kleding van Kids2Protect, een ski-outfit van H2O en een beschermhoes voor smartphones of tablets van Sunwebshop.nl. Europeesche lanceert Meer nu met producten die handig kunnen zijn op reis. Binnenkort wordt het concept aangevuld met speciale diensten voor andere verzekerden, zoals motor-, boot- en caravanbezitters.

 

Ter promotie van Europeesche Meer is een online campagne gestart en een radiocampagne op radio 2, 3 en 538.

 

Reageer op dit artikel