nieuws

Hapré vergelijkt zorg- en verzuim-collectiviteiten

Archief

Op het webadres mkbzorgcollectief.nl heeft Hapré Zorg & Inkomen voor zelfstandig ondernemers met én zonder personeel een vergelijkingssite gemaakt op het gebied van collectieve zorg- en verzuimverzekeringen.

 

"Alle vergelijkingssites op internet zijn met name gericht op individueel verzekerden. Het werd in mijn ogen tijd voor een vergelijkingssite die zich toelegt op collectiviteiten in de werkgevers-/werknemerssfeer", aldus initiatiefnemer Raymond Harmsen. Hij heeft de website samen met Jan Roelof Schenkel opgezet. De vergelijking betreft niet alleen de premies en voorwaarden van de collectieve proposities van alle 36 in ons land actieve zorgverzekeraars, maar ook aanbiedingen in combinatie met collectieve verzuimverzekeringen. Die combinaties zijn vooralsnog beperkt tot CZ, Delta Lloyd en De Amersfoortse.

 

Hapré (Almelo) heeft zelf via collectiviteiten en mantelcontracten ruim 13.000 zorgverzekeringen in portefeuille. Harmsen verwacht dit jaar te groeien naar 15.000.

 

Reageer op dit artikel